چاپ پهپادهای اختصاصی برای ارتش آمریکا
به گزارش بازی های فکری، برای سربازان حاضر در میدان نبرد، توانایی سفارش پهپادهای متنوع با انواع قابلیت ها می تواند حکم پیروزی نهایی را داشته باشد. اما از نظر لجستیکی چنین چیزی امکان پذیر نیست؛ حداقل تا امروز! بر اساس آزمایشی که توسط ارتش ایالات متحده آمریکا در حال اجرا است سربازان به فناوری مجهز می شوند که به آن ها امکان می دهد بر اساس لزوم، پهپادهای مورد احتیاج خود را با بهره گیری از چاپگرهای سه بعدی بسازند.
جهت دریافت مشاوره خدمات قیمت چاپ کاتالوگ a4 از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ کاتالوگ های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از زومیت، این پروژه که بخشی از برنامه های اعزام سرباز به خارج از خاک کشور آمریکا محسوب می گردد از فناوری های ابتدایی موجود در آزمایشگاه ها، برای کاربرد در خارج از آزمایشگاه و میدان های عملیاتی بهره می برد تا به سربازان در انجام عملیات یاری نمایند. ایده اصلی پشت آزمایش کنونی این است که از فناوری چاپ سه بعدی و پهپاد ها به شکلی همزمان به نحوی بهره برد که بتوان پشتیبانی مناسبی را برای واحدهای کوچک و مرکزیت زدایی شده به شکلی پیچیده و موثر در نظر گرفت.
پهپادهای نظامی تا کنون برای اهداف بسیاری به کار گرفته شده اند؛ از امداد و نجات گرفته تا پشتیبانی و شناسایی دشمنان احتمالی در مخفی گاه ها یا نخمین توان نظامی یا سلاح ها یا حتی حمله به اهداف استراتژیک دشمن همگی با بهره گیری از این دستگاه های کوچک ولی موثر امکان پذیر شده اند. اما مسئله ای که پیش روی این ابزارها وجود دارد این است که برای هر یک از کاربردهای بیان شده احتیاج به نوع خاصی از تجهیزات، حسگرها یا حتی نوع و نحوه پرواز است تا بتوان به بازده کافی در عملیات دست یافت و بیشترین شانس موفقیت را دارا بود.
برای حل این مساله، آزمایشگاه نظامی فناوری های حمل و نقل، نرم افزاری را طراحی نموده است که به سربازان امکان می دهد بتوانند راهکار خاص پهپادی مخصوص مشکل خاص خود را برای ماموریت پیش رو یا زمانی که شرایط پیش بینی نشده ای پدید می آید ارائه نمایند. پس از وارد کردن مشخصات و موارد مورد احتیاج ماموریت پیش رو، مدل رایانه ای طراحی شده و سپس به کم فناوری چاپ سه بعدی ساختار مخصوص آن راهکار به فراوری می رسد. این ساختار به یاری قطعات از پیش آماده و در دسترسی که به صورت اجزای مجزا به یکدیگر متصل می شوند به ساخت پهپادی جدید و آماده برای پرواز می انجامد.
به گفته دکتر مارک والکو، یکی از مدیران این آزمایشگاه: ایده اصلی این است که سربازان با وارد کردن ماموریت به درون سامانه و در نظر دریافت طراحی صحیح به رایانه دستور ساخت را صادر می نمایند تا در طول شب سامانه مورد احتیاج ماموریت ساخته گردد. این روش با آنچه که هم اکنون در حال اتفاق افتادن است تفاوت بسیاری دارد؛ چرا که نه تنها در خود پهپاد، بلکه در روش ساخت و سامانه های به کاررفته نیز تفاوت فاحشی پدید آمده است.
استفاده از این روش افزون بر سبک سازی پهپاد به واسطه تخصصی سازی و حذف اجزای غیر ضروری در ماموریت پیش روی و نیز محلی سازی ساخت آن، مزایای دیگری نیز همچون هزینه ساخت پایین تر و انعطاف پذیری عملیاتی بالاتر نیز دارد. البته نباید انتظار داشته باشیم به زودی چنین فناوری هایی به طور گسترده در میدان های نبرد به کار گرفته شوند و همچنان باید در پی بهبود در دانش طراحی مواد و چاپ سه بعدی باشیم تا بتوان به شرایط مناسب برای به کارگیری این فناوری به شکلی کاربردی و موثر دست یافت.
به گفته دکتر واکلو این راهکار برای امروز نیست و کلید حل مسائل پیش روی آن نوآوری است. فناوری حاضر نیز تنها نمایشی از توانایی های بالقوه چنین ابزارهایی است و پژوهشگران این آزمایشگاه هر روز در پی بهبود و دستیابی به قابلیت های جدیدی در این حوزه هستند. این گروه در ادامه به همکاری با ارتش آمریکا برای ساخت نمونه های اولیه کارآمد ادامه خواهد داد.
منبع: جام جم آنلاین