طرز تهیه خورش بادمجان جاافتاده و مجلسی با گوشت

به گزارش بازی های فکری، خورش غذای پرطرفدار و محبوبی در برنامه غذایی ما ایرانی هاست. تنوع این غذا به قدری زیاد است که در شهرهای مختلف ایران، خورش های متنوعی طبخ می شوند که مخصوص همان منطقه اند اما برخی از خورش ها هم هستند که در بیشتر شهرهای ایران پخته می شوند و هواداران خاص خودشان را دارند. در این ویدیو از سری آموزش های آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ می خواهیم طرز تهیه خورش بادمجان را به شما آموزش دهیم که بنا بر سلیقه خیلی ها، خوشمزه ترین غذایی است که می توان با بادمجان تهیه کرد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورش بادمجان جاافتاده و مجلسی با گوشت

مواد لازم

  • گوشت خورشتی: 300 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • بادمجان: 4 تا 5 عدد قلمی
  • گوجه فرنگی: 4 عدد
  • غوره بدون هسته: نصف پیمانه
  • آبغوره یا آب لیموترش: به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • رب آلو یا لواشک: کمی
  • نمک: به مقدار لازم
  • زردچوبه و ادویه کاری: هرکدام نصف قاشق چای خوری

زمان آماده سازی: 120 دقیقه

مواد اولیه مناسب برای: 4 نفر

طرز تهیه خورش بادمجان

  1. 5 عدد بادمجان قلمی را بدون جدا کردن کلاهک، پوست بگیرید و به نمک آغشته کنید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند تا تلخی بادمجان ها گرفته گردد.
  2. در این فاصله، 1 عدد پیاز را نگینی خرد کنید و تفت دهید و زمانی که رنگ پیازها طلایی شد، 300 گرم گوشت خورشتی را به آن اضافه کنید. رنگ گوشت که تغییر کرد، 1 قاشق چای خوری زردچوبه به همراه نصف قاشق چای خوری ادویه کاری به آن اضافه کنید و دوباره گوشت را تفت دهید.
  3. ادویه ها که تفت خوردند، تا جایی که روی گوشت را بگیرد، آب جوش بریزید و اجازه دهید با حرارت کم، گوشت کاملا بپزد.
  4. بادمجان ها را با آب گرم بشویید و خشک کنید و همه طرف بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.
  5. حالا 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و 1 قاشق غذاخوری رب آلو را داخل کمی روغن تفت دهید تا رنگ رب باز گردد. زمانی که گوشت کامل پخته شد، رب را به خورش اضافه کنید و مقدار کمی نمک به همراه کمی آب لیموترش تازه (یا آبغوره)، به خورش اضافه کنید.
  6. زمانی که خورش به جوش آمد، بادمجان ها را داخل خورش بچینید و گوجه فرنگی و نصف پیمانه غوره را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت خیلی کم به مدت 30 دقیقه، خورش بجوشد تا جا بیفتد (دقت کنید که در این مرحله بادمجان ها را بیش از میزان نپزید چرا که ظاهر بدی پیدا می نمایند).

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 3 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 3 اردیبهشت 1404 گردآورنده: mbgames.ir شناسه مطلب: 1745

به "طرز تهیه خورش بادمجان جاافتاده و مجلسی با گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش بادمجان جاافتاده و مجلسی با گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید