طرز تهیه حلیم بادمجان به روش اصفهانی ها

به گزارش بازی های فکری، حلیم بادمجان از جمله غذا های ایرانی خوشمزه است که بیشتر در اصفهان و کاشان مورد استفاده قرار میگیرد.

طرز تهیه حلیم بادمجان به روش اصفهانی ها

حلیم بادمجان از جمله غذا های ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می گردد بسیار مقویست.

و در بیشتر منطقه ها کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.

گوشت 250 گرم

بادمجان 1 کیلو

پیاز 3 عدد

سیر 4 حبه

عدس 1 پیمانه

برنج 1 پیمانه

گردو 100 گرم

روغن به اندازه لازم

نمک به اندازه لازم

فلفل سیاه به اندازه لازم

زرد چوبه به اندازه لازم

دارچین نوک ق چ

کشک به اندازه لازم

زعفران دم نموده 3 قاشق غذاخوری

برای تهیه حلیم بادمجان ابتدا عدس و برنج را در ظرف های جداگانه به همراه آب حدود 3 ساعت خیس کنید. در برنج کمی نمک بریزید.

1 عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت ریز ریز خرد کنید و در یک قابلمه مناسب پیاز را با کمی روغن تفت دهید.

به پیاز کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

پس از اینکه پیاز کمی نرم شد گوشت را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. شما می توانید گوشت را به صورت ریز خرد کنید تا هم سریع تر بپزد و هم سریع تر له گردد. این کار کاملا سلیقه ای می باشد.

سیر ها را پوست بگیرید و صورت حلقه ای برش بزنید و گوشت اضافه کنید و تفت دهید. می توانید سیر ها را درسته نیز به گوشت اضافه کنید. شما می توانید سیر را رنده کنید.

اندازهی آب گرم روی گوشت ها بریزید و بگذارید تا گوشت کاملا بپزد این کار حدود 3 الی 4 ساعت طول می کشد.

عدس را نیز بگذارید تا بپزد. باید در حد له شدن بپزد و بسیار نرم شوند.

برنج را نیز با کمی روغن به روش کته بپزید.

بادمجان ها را پوست بکنید و از وسط آن ها را برش بزنید. سپس آن ها را در آب نمک بگذارید تا تلخی آن ها از بین برود.

بادمجان ها را پس از دو ساعت آبکش کنید و کمی بشورید و بگذارید تا خشک گردد.

بادمجان ها را با کمی روغن سرخ کنید. سعی کنید بیش از اندازه سرخ نگردد. اگر دوست داشته باشید می توانید بادمجان ها را کبابی کنید.

دو عدد پیاز را خلالی نازک خرد کنید و در اندازهی روغن سرخ کنید.

اندازهی زردچوبه و نمک را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.

گردو را با چاقو آغاز به خرد کردن بکنید در حدی که جویده شدن آن حس گردد.

در ظرف مناسبی بادمجان های سرخ شده را بریزید و 2 قاشق غذاخوری زعفران به آن اضافه کنید.

اندازهی فلفل و دارچین به بادمجان ها اضافه کنید.

بادمجان ها را با این ادویه ها بکوبید تا مواد به خورد بادمجان برود.

گردو ها را به بادمجان اضافه نموده و هم بزنید.

عدسی که پخته اید را نیز با یاری یک کفگیر به حلیم اضافه کنید.

برنج را نیز اضافه کنید و دوباره آغاز به کوبیدن بکنید. شما می توانید در اینمرحله یک حبه سیر را رنده کنید و به موادتان اضافه کنید این کار سلیقه ای می باشد.

نصف پیاز خلالی را که سرخ نموده اید را به بادمجان ها اضافه کنید و هم بزنید. می توانید بادمجان ها را حدود 2 دقیقه بدون گوشت و کشک تفت دهید این کار باعث می گردد حلیم بادمجان طعم بی نظیری داشته باشد.

گوشت را نیز با یاری چاقو چنگال ریش ریش کنید و به بادمجان اضافه کنید.

سه قاشق غذا خوری کشک را با کمی آب رقیق کنید و حلیم بادمجان اضافه کنید. پس از این مرحله اندازه نمک و ادویه این غذا را چک کنید. اندازه کشک نیز سلیقه ای می باشد. به علت داشتن نمک زیلد کشک سعی کنید در مرحل قبلی از اندازه کمی از نمک بهره ببرید و پس از ریختن کشک نمک آن را اندازه کنید.

برای تزیین این غذا از نصف پیازی که سرخ نموده اید به همراه کشک و نعنا داغ تزیین کنید با قاطی کردن کمی زعفران به کشک می توانید کشک زعفرانی نیز تهیه کنید و برای تزیین بهره ببرید.

منبع: ایسکانیوز

منبع: فرادید
انتشار: 16 تیر 1401 بروزرسانی: 16 تیر 1401 گردآورنده: mbgames.ir شناسه مطلب: 1411

به "طرز تهیه حلیم بادمجان به روش اصفهانی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلیم بادمجان به روش اصفهانی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید