طرز تهیه سوپ پنیر خامه ای رستورانی در 4 مرحله ساده

به گزارش بازی های فکری، سوپ پنیر خامه ای یکی از سوپ های خوشمزه رستورانی و بین المللی با بافت لطیف و خامه ای است که چون در تهیه آن از هیچ گوشتی هم استفاده نمی گردد، برای گیاهخواران هم یک غذا و پیش غذای مناسب است. این سوپ با پنیر خامه ای حتی می تواند یک گزینه عالی برای پیش غذای مهمانی ها و دورهمی ها هم سرو گردد. در این مقاله از در ما طرز تهیه سوپ پنیر خامه ای و نکات پخت و خوشمزه شدن آن را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سوپ پنیر خامه ای رستورانی در 4 مرحله ساده

مواد لازم در طرز تهیه سوپ پنیر خامه ای ساده و خوشمزه

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
خامه ساده1 لیوان فرانسوی دسته دار
پنیر خامه ای1 لیوان فرانسوی دسته دار
سیر2 حبه
آرد سفید3 قاشق غذاخوری
آب4 لیوان فرانسوی دسته دار
جعفری یا پیازچه خرد شدهبه مقدار دلخواه
کره3 قاشق غذاخوری
جوز هندینصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مدت زمان آماده سازی مواد: 5 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت سوپ پنیر خامه ای: 20 دقیقه

مراحل طرز تهیه سوپ پنیر خامه ای

سوپ پنیر خامه ای طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد و معمولا به روش های متفاوتی طبخ می گردد. حتی می توانید به جای پنیر خامه ای این سوپ را با پنیر ماسکارپونه هم درست کنید. در ادامه مراحل طرز تهیه سوپ پنیر خامه ای را دنبال کنید.

مرحله اول: آرد را تفت دهید

در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ پنیر خامه ای خوشمزه به سبک رستورانی باید مقداری کره در ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید. اجازه دهید کره داغ گردد. سپس آرد را به کره آب شده اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته گردد. ولی لازم نیست آرد تغییر رنگ بدهد.

در صورت تمایل می توانید انواع کره حیوانی و گیاهی و آرد گندم را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله دوم: سیر، آب و ادویه ها را اضافه کنید

بعد از این که آرد را تفت دادید، سیر را رنده کنید و با آرد داخل تابه، خوب تفت دهید. سپس آب را به این ترکیب اضافه کنید و مقداری نمک، فلفل سیاه و جوز هندی نیز به مایه سوپ بیفزایید.

انواع ادویه معطر غذا مثل فلفل سیاه و نمک را به روش های خرید اینترنتی و حضوری از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله سوم: خامه و پنیر را به سوپ پنیر خامه ای اضافه کنید

بعد از اضافه کردن آب اجازه دهید سوپ برای 15 دقیقه بجوشد. در این مدت سوپ را مدام هم بزنید. سپس خامه ساده صبحانه و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و سوپ را خوب هم بزنید.

انواع پنیر خامه ای و خامه صبحانه را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های زنجیره ای می توانید بخرید.

مرحله آخر: سوپ پنیر خامه ای را سرو کنید

بعد از این که سوپ پنیر خامه ای چند جوش خورد، شعله گاز را خاموش کنید. سپس سوپ پنیر خامه ای را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با مقداری پیازچه خرد شده یا سبزیجات معطر دلخواه خود مثل جعفری خرد شده یا کلم بروکلی تزیین کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه سوپ پنیر خامه ای

  • برای تهیه سوپ پنیر خامه ای به جای استفاده از آب، می توانید از عصاره مرغ یا عصاره گوشت آماده قابل حل در آب بهره ببرید. بعلاوه می توانید در مواد سوپ، استاک سبزیجات یا استاک مرغ و یا آب قلم به کار ببرید. انواع عصاره مرغ و گوشت آماده را به روش های خرید تلفنی و حضوری از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
  • در بعضی دستورهای پخت، از کلم بروکلی یا هویج و کرفس هم در تهیه سوپ پنیر خامه ای استفاده می گردد تا به ارزش غذایی آن افزوده گردد. در این صورت، کلم بروکلی، هویج یا کرفس را هنگام اضافه کردن آب به مایه سوپ، اضافه کنید و اجازه دهید این سبزیجات همراه با سوپ بپزد. سپس آنها را می توانید با گوشت کوب برقی یا چنگال پوره کنید و بعد به ترکیب سوپ خامه و پنیر بیفزایید.
  • در طرز تهیه سوپ با پنیر ماسکارپونه، به جای پنیر خامه ای از پنیر ماسکارپونه بهره ببرید و بقیه مراحل را مانند روش بالا دنبال کنید.
  • می توانید به مایه سوپ پنیر خامه ای، قارچ خرد و تفت داده شده در روغن هم اضافه کنید. در کل، برای تهیه این سوپ، دستتان باز است تا از سبزیجات دلخواه خود بهره ببرید. قارچ را می توانید به روش های اینترنتی و حضوری از فروشگاه های تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن سوپ پنیر خامه ای

چه کار کنیم سوپ پنیر خامه ای غلیظ گردد؟

برای غلیظ شدن سوپ پنیر خامه ای می توانید:

1- مقدار آب سوپ را کمتر در نظر بگیرید.

2- عصاره قلم یا انواع استاک مرغ، گوشت یا سبزیجات را جایگزین آب کنید.

3- از سبزیجات پخته و پوره شده در سوپ بهره ببرید.

4- مقدار خامه و پنیر سوپ را کمی بیشتر در نظر بگیرید.

از چه پنیری برای سوپ پنیر خامه ای استفاده کنیم؟

پنیر ماسکارپونه، پنیر خامه ای و در کل پنیرهایی که بافت خامه ای و نرمی دارند و بعلاوه نمک آنها کم است، برای استفاده در سوپ پنیر خامه ای مناسب هستند.

منبع: افق کوروش
انتشار: 29 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 29 اردیبهشت 1403 گردآورنده: mbgames.ir شناسه مطلب: 1633

به "طرز تهیه سوپ پنیر خامه ای رستورانی در 4 مرحله ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ پنیر خامه ای رستورانی در 4 مرحله ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید