طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی

به گزارش بازی های فکری، بامیه دارچینی ترکی یک بامیه خوشمزه و متفاوت از بامیه هایی که تا حالا خوردید.

طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی

با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

مواد لازم برای بامیه دارچینی ترکی:

آرد 1.5 لیوان
ماست 2 قاشق غذاخوری
آب گرم 1 لیوان
دارچین 1 قاشق غذاخوری سرخالی
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
نشاسته1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه شربت بامیه:

شکر 1.5 لیوان
آب 1.5 لیوان
لیمو 1 برش یا 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت بامیه :

برای تهیه شربت آب و شکر و لیمو را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید. وقتی جوش آمد اجزه بدهید 10 تا 15 دقیقه دیگر بجوشد و قوام بگیرد و بعد بگذارید کامل خنک گردد.

طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی :

برای تهیه خمیر بامیه ابتدا ماست و آب را با هم مخلوط کنید تا یکدست گردد، بعد همه مواد خشک را که الک کردید را به ماست و آب اضافه کنید و کملا با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست گردد. غلظت خمیر معین است و مثل بامیه های خودمون خمیر سفت نیست و تقریبا مثل مایه کیک می ماند. پس آرد اضافی نزنید که خمیر سفت گردد.

نیم ساعت خمیر را در فضای آشپزخانه استراحت بدهید، بعد از نیم ساعت خمیر را در قیف بریزید. روغن را درون تابه ای بریزید روی حرارت بگذارید اجازه بدهید روغن داغ گردد، و خمیر را به صورت مارپیچ داخل روغن بریزید.

و اجازه بدهید بامیه ها با حرارت تقریبا متوسط سرخ شوند، وقتی یک طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شوند. سپس بامیه ها را بلافاصله داخل شربت خنک شده بیندازید و تقریبا 30-40 ثانیه صبر کنید تا شربت جذب بامیه ها گردد و بعد از شربت خارج کنید.

نکته برای تهیه بامیه دارچینی ترکی:

می توانید به جای قیف از کیسه های قیف یکبار مصرف بهره ببرید و سر آن را خیلی کم بچینید و از سری های قیف ساده یا بدون سری بهره ببرید.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mbgames.ir شناسه مطلب: 349

به "طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید