طرز تهیه اسپاگتی با گوشت چرخ کرده به 2 روش

به گزارش بازی های فکری، اسپاگتی با گوشت چرخ کرده یکی از غذا های مورد علاقه ما ایرانیان است که از ترکیب ماکارونی رشته ای و گوشت چرخ کرده تهیه می گردد. این غذا به دو شیوه تهیه می گردد که در ادامه هر دو روش شرح داده شده است.

طرز تهیه اسپاگتی با گوشت چرخ کرده به 2 روش

خبرنگاران | سرویس آشپزی - اسپاگتی با گوشت چرخ کرده غذایی لذیذ و در عین حال ساده است. اگر مایه گوشتی آن را از قبل تهیه کرده باشید، می توان گفت این غذا علاوه بر خوشمزه بودن بسیار راحت و سریع نیز تهیه می گردد.

روش اول تهیه اسپاگتی با گوشت چرخ کرده

به منظور تهیه این غذا برای چهار الی شش نفر، به یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیه ای که در ادامه ذکر می گردد، احتیاج دارید.

مواد لازم
ماکارونی رشته ای500 گرم
گوشت چرخ کرده300 گرم
رب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوری
پیازیک عدد
جعفری خرد شدهنصف قاشق غذاخوری
کره50 گرم
نمک، زردچوبه، فلفل و روغنبه میزان لازم

شیوه طبخ:

  1. در یک قابلمه مقداری آب به جوش بیاورید و به آن مقداری نمک و دو قاشق سوپخوری روغن اضافه کنید.
  2. به مخلوط آب، نمک و روغن در حال جوش را اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد. مدت مورد احتیاج برای طبخ اسپاگتی ها متفاوت بوده و روی بسته هر کدام درج شده است. پس از اینکه این مدت به انتها رسید، ماکارونی را در آبکش بریزید و مقداری آب سرد به آن اضافه کنید تا شسته گردد.

  3. پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید.
  4. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت می دهیم تا آب گوشت گرفته گردد.
  5. به گوشت یک لیوان آب، زردچوبه و فلفل اضافه کنید. اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب آن تبخیر گردد.
  6. سپس رب گوجه فرنگی را به گوش اضافه کرده و صبر کنید تا آب آن تبخیر گردد.
  7. ماکارونی را روی حرارت قرار داده و کره را به آن اضافه کنید. به محض اینکه کره آب شد، ماکارونی را از روی حرارت بردراید.
  8. ماکارونی را در دیس بکشید و مایه گوشتی را روی آن بریزید.

اسپاگتی با گوشت آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

روش دوم تهیه اسپاگتی با گوشت چرخ کرده

به منظور تهیه این نوع از اسپاگتی با گوشت چرخ کرده برای چهار الی شش نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر مشاهده می کنید، احتیاج است.

مواد لازم
ماکارونی رشته ای500 گرم
گوشت پرخ کرده250 گرم
پیاز2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگییک الی 2 قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچینبه میزان لازم

نحوه پخت:

  1. پیاز را رنده درشت بزنید و همراه با گوشت چرخ کرده و مقداری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا آب گوشت کاملا تبخیر گردد.
  2. سپس یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید.
  3. فلفل و زردچوبه را نیز به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید که گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
  4. سپس دارچین و نمک را به گوشت اضافه کنید، پنج دقیقه بعد مایه گوشتی ماکارونی آماده است.
  5. یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
  6. وقتی آب به جوش آمد مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید.
  7. ماکارونی ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آب جوش بریزید. پس از پنج الی هفت دقیقه ماکارونی را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید.

  8. کف یک قابلمه با سایز مناسب مقداری روغن بریزید و بسته به سلیقه خود برای ته دیگ از نان یا سیب زمینی حلقه شده استفاده کنید. سپس یک لایه ماکارونی بریزید و مقداری از مایه گوشتی را وسط ماکارونی بریزید. همین فرایند را تا تمام شدن ماکارونی و مایه گوشتی ادامه دهید.
  9. آنگاه یک دم کنی روی قابلمه قرار دهید و درب آن را ببندید.
  10. اسپاگتی با گوشت را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا دم بکشد. در این مرحله حتما از شعله پخش کن استفاده کنید.

چند نکته:

  • در صورت تمایل می توانید از مقداری قارچ نیز در مایه گوشتی استفاده کنید.

  • اگر از نان برای ته دیگ استفاده می کنید، ابتدا به مدت 10 دقیقه قابلمه را بدون شعله پخش کن روی حرارت قرار دهید و سپس از شعله پخش کن استفاده کنید.

  • از آنجا که رنگ رب گوجه فرنگی ها با یکدیگر تفاوت دارد، در هر دو روش ذکر شده، ممکن است به مقدار بیشتر یا کمتری از رب احتیاج داشته باشید.

می توان گفت اسپاگتی با گوشت چرخ کرده یکی از پرطرفدارترین غذا ها در ایران به ویژه در میان بچه ها است. این غذای لذیذ به سادگی تهیه می گردد و تقریبا همه از میل کردن آن لذت می برند.

منبع: ستاره
انتشار: 30 اسفند 1399 بروزرسانی: 30 اسفند 1399 گردآورنده: mbgames.ir شناسه مطلب: 829

به "طرز تهیه اسپاگتی با گوشت چرخ کرده به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسپاگتی با گوشت چرخ کرده به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید