بهترین گزینه برای سرمایه گذاری بر پاندمی کرونا
به گزارش بازی های فکری، عضو هیئت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران گفت: در این شرایط (پاندمی کرونا در ایران و جهان) یکی از بهترین گزینه های سرمایه گذاری برای همه و حتی آحاد مردم، سرمایه گذاری بر روی اکوسیستم کارآفرینی و تیم های جوان و استارت آپ هاست.
به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران ، دکتر حمید پاداش، عضو هیئت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در وبینار بحران کرونا و اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به آثار کرونا بر اکوسیستم کارآفرینی در دنیا گفت: این موضوع از منظر بهداشتی، نداشتن شفافیت چشم انداز سرانجام این شیوع و تغییر ماهیت کسب و کارها می تواند مورد بررسی قرار گیرد.
وی اضافه کرد: باید زیرساخت های ارتباطی و اطلاعاتی دقیقی ایجاد و توسعه یابد و حجم حمایت ها و سرمایه گذاری ها در حیطه استارت آپ ها به حد کافی برسد تا کارآفرینان و فن آفرینان بتوانند با آسودگی خاطر سرمایه گذاری را توسعه دهند.
این عضو هیئت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: در این شرایط یکی از بهترین گزینه ها برای سرمایه گذاری برای همه و حتی آحاد مردم، سرمایه گذاری بر روی اکوسیستم کارآفرینی و تیم های جوان و استارت آپ هاست و این موضوع به آینده ایران مرتبط می شود.
پاداش یادآور شد: مناسب است که موضوع سرمایه گذاری بر روی کسب وکارهای جوان مورد توجه کارآفرینان سنتی نیز قرار گیرد.
دکتر علی داوری، عضو هیئت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران هم در ادامه اظهار کرد: دنیا پس از جنگ دنیای دوم، چنین تجربه ای به صورت پاندمی نداشته است. این چالشی است که بیش از 180 کشور دنیا اعم از توسعه یافته و در حال توسعه را درگیر کرده است.
وی با اشاره به وجود چهار سناریو برای سرانجام این شیوع گفت: کارشناسان بر اساس سناریوی خوش بینانه معتقد بودند کرونا تا سرانجام فروردین ماه سرانجام می یابد که این سناریو ملغی شد. سناریو واقع بینانه به ادامه بحران کرونا تا خرداد ماه اشاره دارد. سناریو بدبینانه بیان می کند که بحران کرونا تا مردادماه ادامه خواهد داشت و در سرانجام، سناریو بسیار بدبینانه بیان می کند که کشور در نیمه دوم سال یعنی مهر ماه نیز درگیر بحران کرونا خواهد بود.
داوری خاطرنشان کرد: این بحران سبب تغییراتی از جمله تغییر سبک زندگی و تغییر نگرش می شود و این امر به معنای حذف یکسری از کسب وکارها، تولد گروه جدیدی از کسب وکارها و رشد و توسعه دسته دیگری از کسب وکارهاست. حال این نکته مهم است که چگونه یک تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
دکتر علی موسوی، عضو هیئت مدیره یک موسسه دانش بنیان نیز پس از اشاره به مسأله تحریم و کرونا گفت: باید فهم دقیقی از شرایط به دست آوریم تا در بحران کرونا و سپس در دوره پساکرونا به درستی عمل کنیم.
وی اضافه کرد: مسأله کرونا محک خوبی برای کسب وکارهای حیطه های فروش آنلاین، سلامت آنلاین، آموزش آنلاین، پست آنلاین و بارگاه های آنلاین است.
وی یادآور شد: مردم سعی کنند به پیش خرید محصولات مورد نیاز خود از کسب وکارها بپردازند تا چرخ فعالیت اقتصادی بچرخد و کسب وکارها بتوانند به حیات خود ادامه دهند.
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نخستین وبینار در زمینه بحران کرونا و اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری را با همکاری پارک علم و فناوری شریف و با حضور دکتر علی داوری عضو هیئت علمی دانشکده کارآفرینی، دکتر حمید پاداش عضو هیئت علمی دانشکده کارآفرینی و دکتر علی موسوی عضو هیئت مدیره یک موسسه دانش بنیان (سه شنبه 25 فروردین ماه) برگزار کرد.
منبع: اقتصاد ایران