یزدانی و کریمی چاره ای جز کشتی دریافت ندارند، نقش کمرنگ حامیان اقتصادی
به گزارش بازی های فکری، به گزارش خبرنگاران، مصدومیت حسن یزدانی و علیرضا کریمی در حاشیه رقابتهای جام باشگاه های دنیا، شوک بزرگی را به جامعه کشتی وارد آورد. آسیب دیدگی این دو آزادکار عنوان دار در شرایطی بوجود آمد که این گزینه ها می توانستند با تدبیر لازم از سوی متولیان امر مجبور به حضور در جام باشگاه های دنیا نمی شدند و حالا به جای دست و پنج نرم کردن با مصدومیت، تمرینات خود را طبق روال همیشگی تا المپیک طی می کردند.

به همین دلیل هادی جبیی سرپرست پیشین تیم ملی کشتی آزاد در مصاحبه با خبرنگاران گفت: سال، سال المپیک است و حساسیت های فنی و تدارکاتی برای حضور در این آوردگاه بزرگ بسیار بالاست. طبیعتا باید همه چیز طبق برنامه پیش برود تا زمان را بیش از این از دست ندهیم. اما این بدان معنا نیست که همه چیز را فدای بعضی اتفاقات و رویدادهایی کنیم که ریسک بالایی برای ملی پوشان نامدار دارند و تهدیدی برای سلامتی آنها تلقی می گردد.
وی در مورد مصدومیت حسن یزدانی و علیرضا کریمی گفت: در این مورد می توان گفت که آنها به دلیل مسایل مالی و کسب درآمد، چاره ای جز کشتی دریافت نداشتند و هم می توان گفت می شد تدبیری به کار برد که این دو ملی پوش و دیگر نفرات اصلی از حضور در جام باشگاه های دنیا معاف می شدند.
ملی پوش اسبق کشتی آزاد ایران ادامه داد: طبیعتا با شرایط نامطلوب مالی و شغلی کشتی گیران، این ورزشکاران چاره ای جز کشتی دریافت ندارند و برای کسب درامد باید ریسک حضور در مسابقات و مصدومیت های احتمال را به جان بخرند، البته متولیان کشتی می توانستند کاری بکنند که این تعداد معدود از آزادکاران اصلی و پرامید از سوی اسپانسر مالی مورد حمایت قرار می دریافتد تا در جام باشگاه های دنیا کشتی نگیرند. طبیعتا با این شرایط می توان این نفرات را از هر نظر مهیای المپیک و کسب افتخار کرد.
حبیبی اضافه کرد: از سویی دیگر این کشتی گیران موقعی که هنوز جوایز دو سال گذشته خود را هم نگرفته اند و منبع درآمد هم ندارند باید همه چیز را به جان خریده و در هر مصافی از جمله لیگ برتر و جام باشگاه های دنیا که دستمزدی برای آنها در پی دارد به میدان بروند.
سرپرست تیم کشتی دانشگاه آزاد که تیمش در جام باشگاه های دنیا به عنوان نایب قهرمانی دست یافت ادامه داد: به شخصه به عنوان یکی از ملی پوشان اسبق و کسی که در عرصه مربیگری هم فعالیت داشتم، برای علیرضا کریمی واقعا نارحات شدم. او در شرایطی وارد میدان شد که از ناحیه پا مصدوم بود و درد داشت اما مجبور بود طبق قراردادش کشتی بگیرد. همینطور حسن یزدانی هم با شرایط نگران کننده ای روبرو شده که امیدوارم این دو قهرمان ارزنده با مشکل خاصی روبرو نشوند.
وی در سرانجام خاطر نشان کرد: بحث حمایت های مالی و شغلی و معیشتی از کشتی گیران ملی پوش سالهاست که بطور جدی از سوی متولیان ورزش مورد توجه قرار ندارد و تا زمانی که این کشتی گیران مجبور باشند برای امرار معاش در هر مقطعی از دوران قهرمانی خود کشتی بگیرند، باید منتظر اتفاقات این چنینی باشیم.
منبع: خبرگزاری مهر