پنجاهمین جشنواره فیلم رشد برگزیدگان خود را شناخت

به گزارش بازی های فکری، تهران (پانا) - اختتامیه پنجاهمین جشنواره بین المللی فیلم رشد با حضور علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و حسن ملکی، رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش برگزار گردید.

پنجاهمین جشنواره فیلم رشد برگزیدگان خود را شناخت

سعید بدیعی دبیر پنجاهمین جشنواره بین المللی فیلم رشد در ابتدای این مراسم از بازنگری در فرایند برگزاری جشنواره به واسطه اپیدمی کرونا اطلاع داد و گفت: سال جاری به دلیل شیوع بیماری کرونا، تمامی جشنواره ها و حتی جشنواره فیلم فجر نیز دچار رکود بود و نسبتاً کم فروغ تر برگزار گردید بنابراین ما سعی کردیم فرایندها را مجدداً بازنگری کنیم.

بدیعی گفت: تعداد 3 هزار و 250 فیلم در پنجاهمین جشنواره فیلم رشد حضور داشتند که این تعداد مجموع بخش ملی و بین المللی بود.

وی ادامه داد: برخلاف اغلب پیش بینی ها، که می گفت به واسطه کرونا فراوری فیلم کاهش خواهد داشت، آثار بسیار خوبی از نظر کمیت و کیفیت به دبیرخانه رسید تا جایی که در بخش ملی نزدیک به 411 فیلم به دست ما رسید. از بین این آثار که از سوی معلمان و دانش آموزان فراوری شده، بالغ بر 60 اثر به بخش مسابقه راه یافت.

دبیر پنجاهمین جشنواره بین المللی جشنواره فیلم رشد، دریافت بیش از 2 هزار اثر را در بخش بین المللی یک موفقیت دانست و اظهار کرد: در این دوره بالغ بر 2 هزار و 839 اثر در بخش بین الملل به دست ما رسید که از این بین بالغ بر 1110 اثر پذیرفته شد.

وی از استخراج بیش از 100 فیلم مربوط به دوره های گذشته جشنواره اطلاع داد و تاکید نمود: با توجه به اینکه در این دوره تمرکز بیشتر ما بر استفاده از آرشیو، فیلم های جشنواره بود، دوره چهلم جشنواره مورد آنالیز نهاده شد و در نهایت نزدیک به 100 فیلم مرتبط با کتاب های درستی از آن استخراج شد که حتی با صفحه کتاب نیز تطبیق داده شد تا انشاالله امکان استفاده از آن در بخش بارکد رمزگذاری شده، فراهم گردد.

در انتها این مراسم جوایز به برندگان اهدا شد.

برگزیدگان بخش دانش آموزی

دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه اول بخش دانش آموزی به فیلم داستانی خاطره می سازیم به کارگردانی ملیکا آقایی؛ دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه دوم به فیلم مستند ازدواج های مرده به کارگردانی نگین نجاری؛ دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه سوم به فیلم پویانمایی ترس به کارگردانی محمد سهیل انصاری؛ دیپلم افتخار و جایزه نقدی رتبه سوم به فیلم پویانمایی انتخاب به کارگردانی زهرا (مبینا) حمزه اهدا شد.

لوح تقدیر و جایزه نقدی نیز به فیلم مستند عبای زرین به کارگردانی پریا حسین زاده و فیلم پویانمایی نبض به کارگردانی مریم کریمی اهدا شد.

برگزیدگان بخش معلمان فیلمساز

در بخش ملی معلمان فیلمساز، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به فیلم مستند مهمان اثر کارگردانی میلاد اسماعیلیان و دانیال اسماعیلیان اهدا شد.

دیپلم افتخار و جایزه نقدی نیز به فیلم داستانی مثقال اثر جواد مولانیا و فیلم پویانمایی زیست شناسان کوچک به کارگردانی فهیمه ذبیحی سلطانی اهداء شد.

در بخش دانشجو معلمان، نیز دیپلم افتخار و جایزه نقدی به فیلم مستند موج اول به کارگردانی زهرا مسلمی پور؛ لوح تقدیر و جایزه نقدی به فیلم مستند پیر فرهنگ آذربایجان به کارگردانی فرامرز مهدی زاده و فیلم مستند سه روز و یک قرن به کارگردانی لطیف فتاحی اهدا شد.

برگزیدگان فیلم های بلند داستانی

تندیس زرین و جایزه نقدی در این بخش به فیلم داستانی بلند پیله و پروانه به کارگردانی محمد صالحی نژاد از ایران اهداء شد.

تندیس سیمین به فیلم داستانی بلند دوچرخه به کارگردانی کانجان کیشور نات از هندوستان، و دیپلم افتخار به فیلم پویانمایی مأموریت آب به کارگردانی اَلوارو کَسِرِس از ونزوئلا اهداء شد.

برندگان بخش پویانمایی بین الملل

در بخش پویانمایی بین المللی تندیس زرین و جایزه نقدی به فیلم قدم یازدهم به کارگردانی مریم کشکولی نیا از ایران؛ تندیس سیمین و جایزه نقدی فیلم بادهای پائیزی، بادهای بهاری و دو کبوتر اثر صادق جوادی از ایران اهدا شد. همچنین دیپلم افتخار مشترکاً به فیلم های جوجة آشیانه به کارگردانی مارات والریویچ ناریمانوف از روسیه و ایان، یک داستان تاثربرانگیز به کارگردانی اَبِل گولد فَرب از آرژانتین اهداء شد.

برندگان فیلم های داستانی کوتاه :

در بخش فیلم کوتاه داستانی تندیس زرین به فیلم سرشروع اثر ساندیپ کومار ورما از هندوستان؛ تندیس سیمین و جایزه نقدی به فیلم شرایط اورژانسی به کارگردانی مریم اسمی خانی از ایران و یپلم افتخار و جایزه نقدی سفیدپوش اثر رضا فهیمی تعلق گرفت.

در ادامه هیئت داوران بخش داستانی کوتاه دیپلم افتخار و جایزه نقدی را به بازیگر نقش اصلی فیلم سفیدپوش، دانش آموز امیرعلی رزاقی اهدا کرد.

جوایز بخش مستند کوتاه با حضور محمود رحمانی و محمد عارف داوران این حوزه به برندگان اهداء شد.

برگزیدگان بخش مستند کوتاه

تندیس زرین و جایزه نقدی به فیلم مستند کوتاه نادره کار به کارگردانی منوچهر مشیری اهداء شد. او در این مراسم گفت: خوشحالم که اگر جایزه ای می گیرم از جشنواره رشد است. در زمانی که جشنواره کار خود را شروع کرد، من 14 ساله بودم اما از همان زمان علاقمندی به فیلم و سینما در وجود من شکل گرفت و کنجکاو شده بودم که این جشنواره، چگونه رویدادی است. این جشنواره، نخستین رویداد سینمایی ایران بود و من نوجوان 14 ساله، درباره این کنجکاو بودم که به چه موضوعاتی می پردازد. امروز صحبت هایی مبنی بر مرور 50 ساله جشنواره رشد شنیدم که انگیزه ایجاد کرد. من به این رویداد بسیار احترام می گذارم و همیشه با علاقمندی آثارم را به این رویداد می آورم.

تندیس سیمین و جایزه نقدی به فیلم مستند کوتاهکاک ئیرج به کارگردانی جمشید فرجوند فردا اهداء شد.

هیئت داوران ضمن تقدیر از فیلم فقط یک روز دیگر به کارگردانی ایوژنی یولیکوف از روسیه، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را مشترک به فیلم های سارِوُ به کارگردانی محمد عبدالهی، خانجان به کارگردانی بابک طاهری اهدا شد. همچنین هیئت داوران بخش مستند کوتاه دیپلم افتخار و جایزه نقدی را به دانش آموز بهدیس سوری نسب شخصیت اصلی فیلم مستند نازگل تقدیم کرد.

برندگان بخش مستند بلند

تندیس زرین و جایزه نقدی به فیلم مستند بلند یک کاج، صد گنجشک به کارگردانی سید هاشم مرتضویان، تندیس سیمین را دریافت کرد. او در این مراسم، جایزه خود را به مادرش تقدیم کرد و گفت: مادر من یک معلم است که سالها در این عرصه کوشش نموده است. به همین خاطر دوست دارم که این جایزه را به حضور او و زحماتش تقدیم کنم.

در ادامه جایزه نقدی به فیلم مستند بلند مسافر فوکوشیما اثر معصومه نورمحمدی از ایران اهدا شد. همچنین دیپلم افتخار به فیلم مستند بلند ماهی کپور به کارگردانی لورنتسو اسکوارچا از کشور ایتالیا اهداء شد.

هیئت داوران، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بخش پژوهش را نیز رضا مجلسی برای فیلم مستند طلارودان نیز اهداء کرد.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 18 فروردین 1400 بروزرسانی: 18 فروردین 1400 گردآورنده: mbgames.ir شناسه مطلب: 865

به "پنجاهمین جشنواره فیلم رشد برگزیدگان خود را شناخت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پنجاهمین جشنواره فیلم رشد برگزیدگان خود را شناخت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید