طرز تهیه پیتزا بدون فر (پیتزا گوشت و قارچ تابه ای)

به گزارش بازی های فکری، طرز تهیه پیتزا بدون فر با طرز تهیه پیتزا خانگی معمولی کمی متفاوت است. برای تهیه پیتزا بدون فر، از خمیر پیتزا و مخلفات در تابه استفاده میشود.

طرز تهیه پیتزا بدون فر (پیتزا گوشت و قارچ تابه ای)

پیتزا یکی از محبوب ترین و لذیذترین فست فودهای جهان است. جهانی پیتزا، جهانیی سراسر طعم و مزه و تنوع است. گفته می گردد که اولین پیتزا در ایتالیا و در شهر ناپل تهیه شده اما؛ این غذای پرطرف دار راه درازی را پیمود تا به یک غذای جهانی تبدیل گردد.

تحقیقات جدید نشان می دهد که نخستین بار، سربازان داریوش (486-521 پیش از میلاد) نوعی نان پهن را روی سپرهای خود می پختند و روی آن را با پنیر و خرما می پوشاندند. یونانی ها پخت چنین نان هایی را از ایرانیان آموختند و این نان از یونان به روم رفت و در جنوب ایتالیا معمول شد و ادامه داستان …

پیتزا به شکل امروزی، تنوع بسیار بالایی دارد. انواع پیتزا شامل ، پیتزا مخصوص، پیتزا پپرونی، پیتزا سبزیجات، پیتزا دریاییو … از جمله پیتزاهای محبوب و مرسوم امروزی در سرتاسر جهان هستند.

آنچه در تهیه انواع پیتزاها مشترک است، استفاده از خمیری نازک به همراه پنیر پیتزاست و مواد دیگر بسته به سلیقه از سوسیس و کالباس گرفته تا سس گوجه فرنگی و گوشت و … متفاوت هستند.

پیتزا را داخل فر یا ماکروفر طبخ می نمایند تا هم خمیر آن به خوبی پخته گردد و هم مواد روی آن برشته شده و پنیر روی آن نیز طلایی گردد. در اینجا اما برای افرادی که اجاق گاز فردار در دسترس نداشته و یا دوست دارند شکل متفاوتی از پیتزا را در خانه خود امتحان نمایند، دستور متفاوتی آماده نموده ایم. برای آشنایی با طرز تهیه پیتزا بدون فر دنباله متن را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا بدون فر (پیتزا تابه ای)

آرد3 پیمانه
ماست1 پیمانه
بیکینگ پودر2 ق چای خوری
نمک1/3 ق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
روغن مایع4 ق غذاخوری
گوشت چرخ نموده350 گرم
رب گوجه فرنگی2 ق غذاخوری
پیاز متوسط1 عدد
سیر له شده2 حبه
فلفل دلمه ایبه میزان لازم
قارچ100 گرم
پنیز پیتزابه میزان دل خواه
نمک و فلفلبه میزان لازم
پودرکاری و آویشنبه میزان لازم

طرز تهیه پیتزا بدون فر (پیتزا تابه ای)

  1. برای تهیه به همراه قارچ بدون فر ابتدا؛ پیاز را خرد نموده و در روغن تفت دهید.
  2. سیر له شده را به آن اضافه نموده و گوشت چرخ شده را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  3. سپس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و ادویه های دل خواه را به گوشت اضافه نموده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید تا حدی که آب آن کشیده گردد.
  4. در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را با مقداری روغن و با حرارت زیاد تفت دهید، در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمی دهند و تغییر رنگ نخواهند داشت.
  5. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید.
  6. حالا سراغ درست کردن خمیر بروید و آرد، و نمک را با هم الک کنید.
  7. ماست، تخم مرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید.
  8. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست گردد. (این خمیر تا خاتمه حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.)
  9. تابه مورد نظر را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب نموده اید، کف ظرف پهن کنید.
  10. دقت کنید که خمیر نازک باشد اما پاره نگردد. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30سانتی متر کافی است.
  11. بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، درب تابه را بگذارید و خمیر را به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.
  12. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که پنیر آب گردد.
  13. بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.
  14. اگر می خواهید نان پیتزا حالت خشک تری پیدا کند ، می توانید کمی حرارت را زیاد نموده و مرتب آن را چک کنید تا خمیر نسوزد.

نکته:

  • 1- این بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید زیرا ممکن است که مغز پخت نگردد.
  • به خاطر این که این پیتزا بدون فر و داخل تابه پخته شده و فقط باید خمیر آن مغز پخت گردد، همه مواد روی پیتزا را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پبزید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزا از حلقه های پیاز یا زیتون بهره ببرید، باید آنها را تفت داده باشید.
  • در صورت تمایل می توانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب کنید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و… که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنیم مگر آنکه از سوسیس یا کالباس خانگی بهره ببرید.
  • خمیر این پیتزا برای طبخ در فر هم مناسب است اما می توانید برای آشنایی با تهیه خمیر پیتزا به روشی دیگر، طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه را نیز مطالعه کنید.

گروه آشپزی خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 9 تیر 1400 بروزرسانی: 9 تیر 1400 گردآورنده: mbgames.ir شناسه مطلب: 1002

به "طرز تهیه پیتزا بدون فر (پیتزا گوشت و قارچ تابه ای)" امتیاز دهید

2 کاربر به "طرز تهیه پیتزا بدون فر (پیتزا گوشت و قارچ تابه ای)" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا بدون فر (پیتزا گوشت و قارچ تابه ای)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید