طرز تهیه پنکیک صبحانه سوئدی در چند مرحله
به گزارش بازی های فکری، پنکیک سوئدی که شباهت زیادی با کرپ دارد، یکی از خوراکی های ثابت صبحانه سوئدی هاست. برای تهیه این پنکیک پرهوادار باید هر دو طرفش را خوب سرخ کنید و سپس با مربای محبوب تان آن را سرو کنید. یادتان نرود که در طرز تهیه پنکیک صبحانه سوئدی، جایی برای شکر وجود ندارد و شیرینی این کرپ خوشمزه، با مرباهایی تامین می گردد که در زمان سرو رویش ریخته می شوند. اگر هوادار صبحانه های گرم هستید، حتما این پنکیک را امتحان کنید و از بافت لطیف و طعم خوبش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک صبحانه سوئدی
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین هشت قاشق غذاخوری
- آرد یک فنجان
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین یک و نیم فنجان
- تخم مرغ بزرگ سه عدد
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- نمک یک پنجم قاشق چای خوری
- مربا یا عسل برای سرو به اندازه لازم
طرز تهیه پنکیک صبحانه سوئدی
مرحله اول
برای تهیه صبحانه ساده ای مثل پنکیک، روش های مختلفی وجود دارد. گرچه همه این روش ها شبیه به طرز تهیه پنکیک ساده هستند اما پنکیک های گیاهی یا پنکیک های پروتئینی با ایجاد کمی تغییر در دستور اصلی آماده می شوند. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه پنکیک کلاسیک سوئدی را به شما آموزش دهیم. برای تهیه این صبحانه ابتدا چهار قاشق از کره ای که در دمای اتاق قرار داشته را در یک ظرف شیر و تخم مرغ ترکیب نموده و سپس آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. نمک و وانیل را هم اضافه نموده و با حرکت آرام مخلوط کن مواد را به شکلی ترکیب کنید که مخلوط یک دستی ایجاد گردد.
مرحله دوم
تابه کوچکی را روی حرارت ملایم داغ کنید و یک قاشق غذاخوری از کره را در آن بیندازید. تابه را با دسته ای حرکت دهید تا کره به همه جای آن مالیده گردد. سپس مایع اندازهی از مایه را در تابه بریزید و وقتی یک طرف آن سرخ شد، به طرف دیگر برگردانید. اندازه مواد گفته شده در این دستور پخت، برای تهیه 12 پنکیک صبحانه کافی است و در صورت کم شدن کره کف تابه، برای سرخ کردن همه پنکیک ها از به جای مانده کره یاری بگیرید.
مرحله سوم
می توانید روی هر پنکیک پوره میوه دلخواهتان یا مربای توت فرنگی یا مربای آلبالو را بمالید و پنکیک را رول نموده و با خلال دندان آن را به شکل لوله ای نگه دارید؛ یا اینکه روی پنکیک را با ا عسل یا مربای محبوب تان تزیین کنید و به شکل صاف و لوله نشده در بشقاب بگذارید.
منبع: کتاب کاله