طرز تهیه لاوا کیک (یک کیک خوشمزه برای شکلات دوست ها) طرز تهیه لاوا کیک (یک شیرینی خوشمزه با دستور پخت ساده)
به گزارش بازی های فکری، طرز تهیه لاوا کیک (یک شیرینی خوشمزه با دستور پخت ساده)
اگر دنبال یادگیری طرز تهیه انواع کیک و شیرینی هستید و به طعم شکلات هم علاقه دارید، لاوا کیک پیشنهاد خبرنگاران سامانه سفارش آنلاین شیرینی و کیک به شماست. لاوا کیک جزو آن دسته از کیک هاست که طعم آن برای علاقه مندان به شکلات هیچوقت قدیمی نمی گردد.

داخل لاوا کیک پر از شکلات است و با کمی برش، تمام شکلات ها خارج می شوند. طرز تهیه لاوا کیک ساده بوده و این کیک خوشمزه معمولا با انواع بستنی، قهوه یا چای آماده سرو می گردد. حالا ما در این مطب قصد داریم روش پخت این کیک را هم با فر و هم بدون فر آموزش دهیم، پس همراه ما باشید.
اطلاعات تکمیلی تهیه لاوا کیک
اطلاعات تکمیلی درباره تهیه لاوا کیک به ترتیب زیر است:
میزان کالری | 296 کیلو کالری |
زمان آماده سازی مواد اولیه | 30 دقیقه |
زمان پخت | 10 دقیقه |
تعداد نفرات | 2 نفر |
مواد لازم برای تهیه لاوا کیک
ما قصد داریم طرز تهیه لاوا کیک دونفره را آموزش دهیم. اگر قصد آموزش طرز تهیه لاوا کیک بزرگ را دارید، می توانید به ازای هر نفر با توجه به جدول زیر موادتان را اضافه کنید:
شکلات | 60 گرم |
کره | 40 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
پودر قهوه فوری | نصف قاشق چایخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | به میزان لازم |
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر
برای تهیه لاوا کیک با فر طبق مراحلی که در ادامه می گوییم پیش بروید:
- کره و شکلات را داخل ظرف و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا به مرور زمان آب شده و سپس بگذارید تا سرد شوند.
- تخم مرغ ها را هم داخل ظرفی دیگر بشکنید و خوب هم بزنید و در این حین شکر و وانیل را به ظرف اضافه کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
- شکلات ها را به مواد داخل ظرف اضافه نموده و حالا پودر قهوه و آرد الک شده را کم کم داخل کاسه بریزید و هم بزنید. این کار را تا زمانی که مواد با هم کاملا ترکیب شده و بافت شان خمیری می گردد ادامه دهید.
- حالا باید مواد را داخل قالب های مافین بریزید. در مرحله اول قالب ها را چرب نموده و سپس میزانی پودر کاکائو یا آرد داخل قالب ها ریخته و آن ها را برگردانید تا پودر اضافه بیرون بریزد. بعد از این کار مافین ها را تا میزان دلخواه با مواد پر نموده و سپس روی سینی فر بگذارید
- سینی را در فر قرار داده و بگذارید کیک ها در دمای 210 درجه سانتی گراد و در مدت زمان 7 تا 10 دقیقه پخته شوند
تبریک می گوییم، لاوا کیک شما تهیه شده و بعد از کمی سرد شدن آماده صرف است. راستی ما در مطلبی دیگر طرز تهیه جار کیک شکلاتی را آموزش داده ایم که می توانید کیک لاوا را در کنار آن تهیه نموده و به عنوان میان وعده برای مهمانان تان سرو کنید.
طرز تهیه کیک لاواطرز تهیه چاکلت لاوا کیک بدون فر
طرز تهیه لاوا کیک بدون به فر به ترتیب زیر است:
- تمام مواد را مثل مراحل قبل آماده کنید
- حالا مافین ها را چرب نموده، روی آن ها پودر کاکائو یا آرد ریخته و سپس مواد را داخل آن ها بریزید. برای این کار از ظرف های ضد حرارت هم می توانید بهره ببرید
- یک قابله با سطح صاف تهیه نموده و قالب یا مافین ها را داخل آن بچینید
- با توجه به میزان قابلمه، نصف آن را پر از آب کنید و روی آن یک دم کنی بگذارید
- قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید کیک ها 10 تا 12 دقیقه بپزند.
- حالا کیک ها را از قابلمه خارج نموده و بگذارید سرد شوند.
تبریک می گویم، لاوا کیک شما آماده است. اگر می خواهید چندین نوع شیرین برای میان وعده و پذیرایی از مهمانان تهیه کنید، پیشنهاد می دهیم سری به مطلب طرز تهیه کیک لبو هم بزنید چون به راحتی تهیه می گردد.
طرز تهیه لاوا کیک نوتلا
شما می توانید کیک لاوا را به همراه نوتلا هم سرو کنید. برای این کار کافیست تا در هنگام تهیه کیک، کمی نوتلا به خمیر اضافه نموده و خوب مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. حالا کیک لاوا شما مزه شکلاتی فندقی می گیرد که برای کسانی که به نوتلا علاقه دارند، طعمی فراموش نشدنی دارد.
شما می توانید نوتلا را هم به صورت آماده و هم در خانه تهیه کنید. در صورت تهیه نوتلا در خانه، می توانید مواد آن را به دلخواه کم یا زیاد نموده تا دقیقا همان طعمی را بدهد که دوست دارید.
طرز تهیه نوتلا در خانه
اما چطور نوتلا را در خانه درست کنیم؟ برای این کار به موادی که در ادامه فهرست نموده ایم احتیاج دارید:
فندق | یک پیمانه (150 گرم) |
شیر سرد | 12 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ½ بسته |
پودر شیرخشک | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1پنس |
شکلات شیرین | 160 گرم |
شکلات تلخ | 80 گرم |
پودر کاکائو | 2 قاشق چایخوری |
روغن مایع کنجد | 3 قاشق غذاخوری |
عسل | 2 قاشق غذاخوری (برای شیرین ترشدن نوتلا میزان عسل را به میزان دلخواه افزایش دهید) |
طرز تهیه نوتلا به ترتیب زیر است:
ابتدا فندق ها را داخل یک تابه تفت داده تا پوست شان کنده گردد
حالا فندق ها را داخل مخلوط کن ریخته و 5 دقیقه دستگاه را روشن کنید تا پودر شده و روغن پس دهند.
داخل یک کتری میزانی آب ریخته و بگذارید بجوشد. سپس به شیوه بن ماری شکلات های تلخ و شیرین را روی بخار آن بگذارید تا آب شوند. حالا شکلات ها را به فندق ها اضافه کنید
اکنون خامه، نمک، پودر شیرخشک، پودرکاکائو، روغن کنجد و عسل را به ترکیب تان اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. در این حین هر سی ثانیه یک بار به مخلوط کن استراحت داده و دوباره هم زدن مواد را آغاز کنید.
در صورت روان نبودن مواد، شیر را کم کم به ترکیب اضافه کنید
پس از رسیدن به میزان غلظت دلخواه مواد، آن ها را داخل یک ظرف ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
حالا نوتلا شما آماده است و می توانید از آن در تهیه کیک لاوا بهره ببرید.
چند نکته مهم درباره تهیه نوتلا:
- بعد از گذاشتن مواد در یخچال، غلظت نوتلا بیشتر می گردد.
- استفاده از شیر خشک اختیاری است. شیر خشک از تیره شدن رنگ نوتلا جلوگیری می نماید.
- در تهیه نوتلا از انواع روغن های مایع تخمه آفتابگردان، کنجد یا نارگیل هم می توان استفاده کرد. تنها روغنی که مجاز به استفاده از آن نیستید، روغن زیتون است
یک کیک خوشمزه، یک پذیرایی فوق العاده
لاوا کیک یکی از کیک های خوشمزه و شکلاتی است که قطعا نظر مهمانان تان را به خود جلب می نماید. شما می توانید این کیک خوشمزه را برای مصرف روزانه و به عنوان میان وعده تهیه نموده و از صرف آن لذت ببرید. با سرو این کیک در کنار بستنی یک پذیرایی مفصل از مهمانان تان خواهید داشت. طرز تهیه لاوا کیک با بستنی ساده هست و کافیست میزانی بستنی با طعم کاکائو یا هر طعم دیگری را کنار ظرف کیک بگذارید.
ما در این مطلب از سری آموزش های طرز تهیه انواع کیک و شیرینی خبرنگاران ، طرز تهیه کیک لاوا را آموزش دادیم. اگر تمام مراحل را به درستی پیش ببرید، یک کیک خوشمزه با طعمی بی نظیر تهیه می کنید که محال است به راحتی از یاد خود یا مهمانان تان برود. یادتان نرود که می توانید به وسیله خبرنگاران بدون دغدغه و زحمت بابت کیک یا شیرینی پزی، خوشمزه ترین کیک و شیرینی ها را سفارش دهید! پس اگر حوصله آشپزی ندارید، ما اینجا هستیم تا یاری تان کنیم.
منبع: اسنپ فود