مزایا و معایب انواع ماهیتابه و قابلمه استیل

به گزارش بازی های فکری، از آنجا که علاوه بر مواد غذایی با کیفیت، انتخاب نوع ظروف نیز بر سلامت و کیفیت غذا اهمیت دارد، تمایل افراد به استفاده از ظروف استیل رو به افزایش است.

مزایا و معایب انواع ماهیتابه و قابلمه استیل

ظروف استیل از آن انتخاب های به اصطلاح عمری است که به علت دوام بالای آن تا سالیان سال بدون کاهش یافتن کیفیت می توان از آن استفاده کرد. زیبایی و مقاومت بالای این ظروف از جمله مزیت های آن محسوب می گردد تا افراد زیادی تمایل به استفاده از این جنس ظروف داشته باشند. پخت غذا در ماهیتابه استیل بسیار سالم است و علت آن که هیچ گونه روکش شیمیایی روی سطح آن وجود ندارد، هیچ ماده ای نیز وارد غذا نخواهد شد. از آنجا که علاوه بر مواد غذایی با کیفیت، انتخاب نوع ظروف نیز بر سلامت و کیفیت غذا اهمیت دارد، تمایل افراد به استفاده از این ظروف امروزه در اروپا و در خاورمیانه افزایش پیدا نموده و برندهای معتبر فراوان خارجی و بعلاوه داخلی در حوزه فراوری ظروف استیل فعالیت می نمایند. در بازارهای کنونی علاوه بر محصولات خارجی، محصولات ایرانی با کیفیتی فراوری می گردد که بسیار ارزان اند. شما می توانید فهرست برترین قابلمه های استیل ایرانی را در این مطلب مشاهده کنید. در ادامه به آنالیز بعضی از مزایا و معایب ماهیتابه و قابلمه های استیل می پردازیم.

مزایای ماهیتابه و قابلمه های استیل

ماندگاری و دوام: ماهیتابه استیل به علت دوام بالای آن به هیچ عنوان دچار خط و خش نمی گردد و ظاهر خود را مانند روز اول حفظ می نماید.

ظاهر زیبای ظروف: ماهیتابه های استیل دارای ظاهری براق و آینه مانندی هستند که باعث زیبایی این محصول شده و تاثیر زیادی نیز در دکوراسیون آشپزخانه خواهند داشت. این ویژگی استیل هرگز با استفاده کردن از آن و در گذر زمان از بین نخواهد رفت و همچنان ظروف درخشان و زیبا خواهند بود.

استفاده راحت: برخلاف بعضی از ظروف که به علت ایجاد واکنش شیمیایی نمی توان بعضی از مواد غذایی با خاصیت اسیدی را در آن طبخ کرد، داخل ماهیتابه استیل هیچگونه واکنشی رخ نخواهد داد و می توان به راحتی هرگونه مواد غذایی را در این ظروف طبخ کرد.

شستشوی راحت: برای شستشوی ظروف استیل احتیاج نیست، اصول خاصی را رعایت کنید و به راحتی می توانید با استفاده از آب گرم و مایع ظرفشویی هرگونه کثیفی و به جای مانده غذا را از بین ببرید. بعلاوه می توانید از ماشین ظرفشویی برای شستشوی این ظروف بهره ببرید.

حفظ طعم غذا: ماهیتابه استیل هیچگونه لایه اضافی روی سطح خود ندارد. به همین علت زمان پخت هیچ ماده شیمیایی وارد غذا نخواهد شد و در نتیجه تاثیری در طعم و مزه اصلی غذا نخواهد داشت.

معایب ماهیتابه و قابلمه های استیل

چسبندگی: شاید یکی از علل اصلی که افراد تمایل ندارد از ماهیتابه استیل استفاده نمایند، چسبندگی آن است. اما با رعایت نکات لازم حین پخت به راحتی میتوان از چسبندگی مواد جلوگیری و آن را به حداقل رساند. اولین مورد کنترل، حرارت است. شما زمان پخت باید حرارت را روی درجه ملایم تنظیم کنید. بعلاوه باید قبل از اضافه کردن مواد غذایی زمان دهید تا روغن تحت حرارت ملایم گرم گردد و سپس باقی مواد را جهت سرخ کردن اضافه کنید.

پخش حرارت یکنواخت: در بعضی از ظروف و ماهیتابه های استیل پخش حرارت به درستی انجام نمی گردد و قسمتی از غذا سوخته و قسمت دیگری نپخته باقی می ماند. امروزه در کف خارجی ظروف استیل که تماسی نیز با غذا ندارد از کفه آلومینیومی به جهت پخش حرارت یکنواخت و سریع استفاده می گردد.

ایجاد لکه روی ماهیتابه: برای حفظ درخشندگی ظروف استیل باید توجه داشت که زمان خرید یک لیوان شیر و دو لیوان آب (این اندازه تقریبی و بسته به حجم ظرف کم یا زیاد می گردد) به جهت تثبیت رنگ استیل داخل ظروف جوشانده گردد. نمک را هم بهتر است در انتهای پخت به غذا اضافه کنید.

نکات کلیدی هنگام خرید ظروف استیل

کار کردن با ظروف استیل بسیار راحت است و تنها احتیاج به رعایت چند نکته کوچک در زمان پخت دارد تا باعث گردد از آشپزی کردن با این ظروف لذت ببرید. در سرانجام با توجه به مزیت های فراوانی که ظروف استیل دارد باید دقت کنید که این ظروف را از برندهای معتبری بخرید تا کیفیت و اصالت محصول تضمین شده باشد و بعلاوه بتوانید از خدمات پس از فروش آن بهره مند شوید.

منبع: کجارو
انتشار: 6 دی 1403 بروزرسانی: 6 دی 1403 گردآورنده: mbgames.ir شناسه مطلب: 1711

به "مزایا و معایب انواع ماهیتابه و قابلمه استیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مزایا و معایب انواع ماهیتابه و قابلمه استیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید