تست روانشناسی؛ افسرده هستید؟!

به گزارش بازی های فکری، گذراندن یک لحظه بحران، اگرچه ممکن است باعث گمراهی و درد و افسردگی گردد، اما می تواند جنبه های مثبت بی شماری داشته باشد. آغاز از یک فرصت خارق العاده برای آغاز سفری شناخت خود و زندگی خود.

تست روانشناسی؛ افسرده هستید؟!

افسردگی یک حالت خلقی شامل بی حوصلگی و گریز از فعالیت یا بی علاقگی و بی میلی است و می تواند بر روی افکار، رفتار، احساسات و خوشی و تندرستی یک فرد تأثیر بگذارد، حال این آزمون روانشناختی زیر می خواهد به شما یاری کند که اولین ارزیابی از خود را انجام دهید و خلق و خوی خود را هم تعیین کنید.

با انجام این تست روانشناسی از میزان افسردگی خود اطلاعاتی کسب می کنید.

شکل 1: شما می توانید با اشتیاق و قاطعیت با زندگی روبرو شوید، تغییرات و سفر ها هرگز برای شما مسئله ای ایجاد ننموده اند، زیرا در برهه ای از گذشته تصمیم خود را گرفته اید که هر اتفاقی بیفتد، هر کجا که بروید، همواره می توانید روی یک همسفر مطمئن و قابل اعتماد حساب کنید.

اما مواظب ایمنی بیش از حد یا بدتر از آن، حالات سرخوشی بیش از حد باشید. دیر یا زود یا به صورت دوره ای می توانید با قسمت تاریک خود روبرو شوید. در این شکل می دانید چه چیزی ناخودآگاه توجه شما را جلب کرد؟ آن سگ عظیم که آماده غر زدن است ... برای پیروزی جنگیدن!

شکل 2:پس از رفع شدن و حل مسائل فعلی، این احتمال وجود دارد که بتوانید روحیه خوب معمول خود را بازیابی نموده و فعالیت های معمول خود را با همان قدرت قبلی از سر بگیرید. در این شکل آیا می دانید چه چیزی ناخودآگاه توجه شما را به خود جلب نموده است؟ این گرداب آماده است تا شما را به سمت احساسات مختلف، غالباً بسیار قوی، بکشاند.

شکل 3: چینی ها کلمه بحران را با دو ایدئوگرام می نویسند که اولین مورد به معنی شکستن و دومین فرصت است. گذراندن یک لحظه بحران، اگرچه ممکن است باعث گمراهی و درد گردد، اما می تواند جنبه های مثبت بی شماری داشته باشد. آغاز از یک فرصت خارق العاده برای آغاز سفری شناخت خود و زندگی خود.

احتمالاً می توانید روحیه خود را در این دوره خالی و ناشنوا توصیف کنید. یک ضرب المثل می گوید اگر سنگی را در چاه بیندازید و مدت طولانی هیچ صدایی نمی شنوید، ممکن است به این معنی باشد که آن چاه بسیار عمیق است؛ و در اعماق گنجینه های غیر قابل تصور محصور شده است. در اینجا شانس شماست.

در این تصویر می دانید چه چیزی ناخودآگاه توجه شما را جلب کرد؟ سفری طولانی از درون نگری و تأمل در انتظار شماست.

شکل 4: احساس گم شدن می کنید، تصور عدم اطمینان از وجود را دارید. احساس اشتیاق و دلتنگی! سعی کنید به این نوع خلق و خوی فکر نکنید که انگار یک بیماری واقعی است. بعضی اوقات گام در راه صحیح است، فداکاری می خواهد، اما این بدان معنا نیست که نمی توانید آرزوی زندگی بهتر را داشته باشید.

در این عکس می دانید چه چیزی توجه شما را در سطح ناخودآگاه جلب کرد؟ دری به هزارتوی که می تواند نشان دهنده آزادی و محکومیت شما برای زندگی بدون گذرگاه باشد. اکنون این شما هستید که می توانید واکنشی نشان دهید.

شکل 5: علائم ناراحتی در این تصویر وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. شما این احساس را دارید که بعضی از مواردی که همواره آن ها را مهم می دانید به طور جزئی یا کاملاً معنی و ارزش خود را از دست داده اند. ظاهرا برای شما آسان نیست که احساس باز بودن، اعتماد و امید را نسبت به زندگی و افراد دیگر حفظ کنید؛ و با این حال توصیه می گردد در چنین لحظه ای از بسته شدن خودداری کنید.

در این شکل می دانید چه چیزی ناخودآگاه توجه شما را جلب کرد؟ قفسی که نشان دهنده بسته شدن، احساس به دام افتادن شماست. احساس شکست نکنید. هر زندان باید دری داشته باشد، شما فقط باید کلید را پیدا کنید.

شکل 6: شما یک فرد بسیار مبارز هستید، قبل از تسلیم شدن همه آن ها را امتحان می کنید. اگر احساس بدی دارید، می دانید که چگونه با کنایه از خود واکنش نشان دهید و این به لطف حس عملی شماست. از این نظر، در دراز مدت، شما همواره پیروز می شوید از موقعیت های ناخوشایند خارج شوید.

با خوش بینی زندگی کنید. شما قطعاً غصه هایی داشته اید، اما هرگز به خود اجازه نداده اید که بلند شوید. زمان شما را به پذیرش سازش با زندگی سوق داده است و این به شما آموخته است که بدون هیچ نگاهی به گذشته، به آینده نگاه کنید. به طور خلاصه، شعار شما این است: امروز بهتر از دیروز خواهد بود.

در این شکل می دانید چه چیزی ناخودآگاه توجه شما را جلب کرد؟ مقیاس، مقیاسی که می تواند شما را از هر موقعیت منفی خارج کند.

منبع: فرادید
انتشار: 15 اسفند 1399 بروزرسانی: 15 اسفند 1399 گردآورنده: mbgames.ir شناسه مطلب: 795

به "تست روانشناسی؛ افسرده هستید؟!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تست روانشناسی؛ افسرده هستید؟!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید