آموزش غیر فعال کردن AUTOPLAY در ویندوز 7 و 8
به گزارش بازی های فکری، AutoPlay ویندوز زمانی که یک فلش درایو و یا هارد درایو خارجی را به کامپیوتر وصل می کنید به صورت اتوماتیک باز می گردد.

هنگامی که یک فلش درایو و یا هارددرایو خارجی را به کامپیوتر خود متصلمی نمایید ویندوز منویی را موسوم به AutoPlay ویندوز برای شما باز می کند و در آن گزینه های زیادی را برای باز کردن دراختیار شما می گذارد . اگر شما تصمیم داشته باشید هنگامی که یک فلش درایو را بهکامپیوتر خود متصل می کنید به سادگی به فایل های درون آن دست یابید ولی به جایآن با پنجره ای به اسم AutoPlay برخورد نکنید که به شکل Pop-Up برای شماباز شده است و شما را وادار می کند برای مشاهده فایل ها OpenFolder را انتخاب نمایید. در این مطلب به شما می گوییم که چگونه به راحتی ومستقیم به فایل ها دست پیدا کنید .
در ویندوز 7 باید به صورت زیر عمل نمایید :
برای انجام تغییرات یک فلش درایو و یا هارد خارجی را بهکامپیوترتان متصل نمایید و هنگامی که منوی AutoPlay روی صفحه آمد گزینه ی View More AutoPlay در پایینصفحه را کلیک نمایید و یا در منوی Start ویندوزکلمه ی AutoPlay را تایپنمایید. با این عمل پنجره ی AutoPlay در کنترل پنلویندوز برای شما باز می گردد. هم اکنون باید در قسمت Software & Games گزینه Open Folder to View FilesUsing Windows Explorer را انتخاب نمایید و همین سبک را برای بخش های Pictures، فایل های Video و فایل های Audio نیز برگزینید و در آخر Save را بزنید .
در ویندوز 8 و 8.1 باید به صورت زیر عمل نمایید :
از قسمت Search ویندوز AutoPlay را بیابید و انتخاب کنید. پنجره ی AutoPlay کنترل پنل برای شما باز می گردد و اکنون در بخش Removable Drive از منوی بازشو گزینه Open Folder to View Files راانتخاب نمایید.از حالا به بعد دیگر منوی آزاردهنده ی AutoPlay را مشاهده نخواهید کرد .
گردآوری: مجله اینترنتی خبرنگاران
منبع: setare.com